Jelentkezési lap - PR, Marketing, Kommunikáció

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001660/2017

Időpont: 2018. november 19-22.
Helyszín: Szentendre
Jelentkezési határidő: 2018. október 23.

A "Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek” címmel, EFOP-3.3.3-VEKOP-16-2016-00001 projekt keretén belül több ingyenesen elvégezhető képzést indítunk. Képzéseink átfogó célja a múzeumi szakemberek és a pedagógusok szakmai továbbképzése, felkészítése a hazai múzeumi illetve oktatási életben zajló változások követésére, az iskolák és múzeumok közötti együttműködések még hatékonyabb megvalósítására, ezáltal a hazai múzeumok társadalmi súlyának és esélyegyenlőségi szerepének növelése, a hátrányos helyzetűek felzárkóztatása és a kulturális javakhoz való egyenlő hozzáférés támogatása.

A képzéseinket a projektnek köszönhetően ingyenesen végezhetik el a résztvevők.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelentkezési lap kitöltése nem jelent automatikus felvételt. A képzésekre való felvételről a MOKK vezetése dönt.

A projekt keretén belül kidolgozott ingyenesen elvégezhető képzéseinkre csak egyszeri alkalommal tudunk férőhelyet biztosítani.

Tekintettel arra, hogy az adatgyűjtés a jelentkezők személyes adataira is kiterjed, az adatok feldolgozása és kezelése során különös hangsúlyt fektetünk az adatbiztonság követelményének megvalósulására. A személyes adatok kezelését és nyilvántartását az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szabályozza. http://mokk.skanzen.hu/felhasznalasi-feltetelek.html Amennyiben nemleges választ jelöl meg jelentkezését nem tudjuk elfogadni!

A Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ kedvezményeket biztosít együttműködő partnerei számára a kiválasztási elbírálás tekintetében.